Α. Παράδοση και παραλαβή οχήματος σε οποιοδήποτε σημείο της Πάρου.

Η Polos Rent A Car κάνει πιο εύκολη τη διαδικασία ενοικίασης οχημάτων προσφέρει τη δυνατότητα παράδοσης και παραλαβής του οχήματος σε οποιοδήποτε σημείο της Πάρου, επιθυμείτε.

Κατ’ όπιν συνεννόησης μπορείτε να ζητήσετε να παραλάβετε ή να παραδώσετε το όχημα που επιθυμείτε στον χώρο σας. χωρίς κάποια έξτρα χρέωση.

Είτε αυτό βρίσκεται σε κεντρικά σημεία του νησιού είτε ακόμα και σε άλλες τοποθεσίες της Πάρου.

Επεκτείνουμε αυτήν την υπηρεσία κάνοντας την πιο εύκολη και φιλική στον πελάτη αλλά και στον αντιπρόσωπο της εταιρείας μας που θα σας εξυπηρετήσει χρησιμοποιώντας τρόπους όπως viber & whats app.

Έτσι μπορείτε πολύ εύκολα να μας στείλετε την ακριβή τοποθεσία που βρίσκεστε κι εμείς να σας παραδώσουμε το όχημά στην πόρτα σας.

Η υπηρεσία παράδοσης και παραλαβής εντός ωραρίου λειτουργίας 08:00-22:00 παρέχεται δωρεάν. Καθώς υπάρχει επίσης δυνατότητα για παράδοση ή παραλαβή εκτός ωραρίου λειτουργίας 23:00-08:00, κατ’ όπιν συνεννόησης, με επιπλέον κόστος 15 ευρώ.

Β. Παραλαβή οχήματος από το λιμάνι ή το αεροδρόμιο και μεταφορά αποσκευών σας στον χώρο διαμονής σας.

Με αίσθημα διευκόλυνσης του πελάτη αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε και μια ακόμη υπηρεσία.

Αν επιθυμείτε  να παραλάβετε κάποιο όχημα όπως σκούτερ ή quad, τα οποία δεν διαθέτουν μεγάλο χώρο αποσκευών, κατόπιν συνεννόησης,  μεταφέρουμε εμείς τις αποσκευές σας στο εκάστοτε σημείο διαμονής σας, σίγουρα και με ασφάλεια.

Το κόστος αυτής της υπηρεσίας είναι 10 ευρώ και υπάρχει δυνατότητα πραγματοποίησης της εντός ωραρίου λειτουργίας 08:00-22:00.

Χρησιμοποιώντας αυτή την υπηρεσία εξοικονομείτε χρήματα και χρόνο καθώς την  υψηλή περίοδο δεν είναι εύκολο να βρείτε κάποιο ταξί ή λεωφορείο και επίσης το κόστος των παραπάνω είναι πολύ μεγαλύτερο.