Τα γραφεία του Polos Rent A Car & Rental Agency βρίσκονται στο Polos Tours – Γραφείο Γενικού Τουρισμού, που βρίσκεται στο λιμάνι της Πάρου. Η εταιρεία μας είναι μέλος του Polos Group, που ιδρύθηκε στα τέλη της δεκαετίας του ’60 στην Πάρο και εξακολουθεί να είναι ανταγωνιστική στον τουρισμό. Το επιχειρηματικό μας δίκτυο έχει πολλούς συνεργάτες, ντόπιους και σε όλο τον κόσμο. Έχοντας μεγάλη εμπειρία στον τομέα του τουρισμού, το γραφείο ενοικίασης προσφέρει τις ακόλουθες υπηρεσίες:

  • Ενοικίαση αυτοκινήτων
  • Ενοικίαση σκούτερ
  • Ενοικίαση ATV
  • Ενοικίαση Buggy
  • Ενοικίαση μηχανών

Η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών, η ασφάλεια και η δέσμευση να καλύψουμε όλες τις προσδοκίες σας είναι πρωταρχικοί μας στόχοι.

Τα οχήματά μας

Ανανεώνουμε συνεχώς το στόλο μας και παρέχουμε στους πελάτες μας μεγάλη γκάμα οχημάτων, όπως  μίνι βαν (7 θέσια), ελαφρά επαγγελματικά οχήματα, μικρά SUV, πολυτελή sedan και cabrio αυτοκίνητα. Όλα καινούρια ή καλά συντηρημένα από τους έμπειρους τεχνικούς μας για την καλύτερη δυνατή ασφάλειά σας.

Η Polos Rent A Car & Rental Agency περιλαμβάνει επίσης και την ενοικίαση ATV – Scooter -Μοτοσυκλέτας & Buggy. Με τις επιλογές αυτές, επιτρέπουμε σε όσους αγαπούν την εξερεύνηση και τη δράση στις διακοπές τους να νιώσουν την ελευθερία και την αυτονομία που τους προσφέρουν αυτά τα οχήματα με ασφάλεια.

«Ήμασταν, είμαστε και σκοπεύουμε να συνεχίσουμε να είμαστε η πιο αξιόπιστη επιλογή σας στην Πάρο. Οι πελάτες και οι συνεργάτες μας μας βοηθούν κάθε χρόνο με τα σχόλιά τους, ώστε να έχουμε πάντα τον κατάλληλο στόλο και τις κατάλληλες υπηρεσίες για να ανταποκριθούμε στις αυξανόμενες ανάγκες της αγοράς.»