Οικογενειακή Επιχείρηση Πώλος

από το 1969

H Polos Group είναι μία Οικογενειακή Επιχειρήση που ιδρύθηκε στα τέλη της δεκαετίας του ’60 από τον Μιχαήλ Πώλο στο νησί της Πάρου. Η αρχή έγινε στον εμπορικό τομέα με το εμπόρικό κατάστημα Polos Shop, που βρίσκεται στην καρδιά της Αγοράς Παροικιάς. Ως άξιος διάδοχος από το αφεντικό του, καταφέρνει να ηγηθεί αυτού του κλάδου στην Πάρο με την πολύτιμη βοήθεια της συζύγου του. Άρχισαν να χτίζουν το όνειρο και την οικογένειά τους επενδύοντας στην Πάρο πριν την ανάπτυξη του τουρισμού. Μετά από χρόνια σκληρής δουλειάς και αντιμετώπισης πολλών δυσκολιών, δημιουργούν 3 επιχειρήσεις υψηλής ανταγωνιστικότητας: “Polos Shop” – “Polos Tours” – “Polos Hotel”.

Η συνταξιοδότησή τους έγινε και ο Μιχαήλ Πώλος έδωσε τον έλεγχο στους γιους του. Κατάφεραν να διατηρήσουν τον υψηλό ανταγωνισμό ακολουθώντας τις τάσεις της αγοράς. Σήμερα, και μετά από 2 οικονομικές κρίσεις, οι 3 γιοι διάδοχοι συνεχίζουν αυτό το οικογενειακό γκρουπ με επιτυχία, με τις υψηλότερες οικογενειακές αρχές, «ενωμένοι και αποφασισμένοι» σε κάθε μελλοντική πρόκληση.

Τηλέφωνο:+302284024333– emailinfo@polosgroup.gr Ιστότοποςpolosgroup.gr – Κοινωνικά Μέσα: twitter

Εμπορικό Κατάστημα Πώλος

από το 1969

Το Polos Shop ήταν η ναυαρχίδα του Ομίλου και η κύρια δουλειά του ιδρυτή μέχρι τη συνταξιοδότησή του. Βρίσκεται στην αγορά της Παροικιάς, σε ένα μοναδικό κλασικό κτίριο. Οι πελάτες του είναι ντόπιοι και το καλοκαίρι είναι τουρίστες. Αυτή η επιχείρηση λειτουργεί όλο το χρόνο και προσφέρει:

– Ενδύματα μόδας.

– Ενδύματα εργασίας.

– Παντός είδους υφάσματα και αξεσουάρ ραπτικής.

– Επιλογές σεντονιών και κλινοσκεπασμάτων για το σπίτι. (στρώματα, λευκά είδη, πετσέτες, κουβέρτες κ.λπ.)

– Αξεσουάρ παραλίας.

– B2B προϊόντα.

Τηλέφωνο: +30 22840 21400 – emailpoloshop1969@gmail.com – Κοινωνικά Μέσαfacebook – Τοποθεσίαχάρτης

Polos Tours

από το 1972

Το Polos Tours  εξυπηρετεί ντόπιους και επισκέπτες όλο το χρόνο στον τομέα των μεταφορών και της αναψυχής. Παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας από τους πολύτιμους συνεργάτες της. Οι συνεργασίες μας, τοπικές και διεθνείς, μας βοήθησαν να δημιουργήσουμε τη «Βίβλο» των υπηρεσιών αναψυχής στην Πάρο και την Αντίπαρο με μεγάλη επιτυχία. Η επιχείρηση αυτή βρίσκεται στο λιμάνι της Πάρου στην Παροικιά και παρέχει τις ακόλουθες υπηρεσίες:

– Ακτοπλοϊκά εισιτήρια

– Αεροπορικά εισιτήρια

– Διαμονή

– Ιδιωτικές μεταφορές (Χερσαίες, Θαλάσσιες, Εναέριες)

– Ενοικιάσεις οχημάτων (αυτοκίνητα, σκούτερ, ATV/τετράτροχα, μοτοσυκλέτες, ηλεκτρικά οχήματα)

– Ημερήσιες Κρουαζιέρες και Εκδρομές στην Πάρο και στα Κυκλαδονήσια

– Δραστηριότητες σε όλο το νησί

Τηλέφωνο: +30 22840 22333 – email: info@polostoursparos.com – Ιστότοποςpolostoursparos.com – Κοινωνικάfacebookinstagram – Τοποθεσίαχάρτης

Ξενοδοχείο Polos

από το 1982

Το Polos Hotel ήταν μια δύσκολη απόφαση για τον κ. Michael και πολύ δαπανηρή ταυτόχρονα. Το 1979 ήταν η χρονιά έναρξης της οικοδομικής διαδικασίας, η οποία χρειάστηκε 3 χρόνια για να κατασκευαστεί ένα ξενοδοχείο 29 δωματίων. Μετά από 10 χρόνια επιτυχίας, αποφασίστηκε η επέκταση 15 δωματίων, η οποία υλοποιήθηκε το 1994. Η δεκαετία του ’90 ήταν μια πολύ ανταγωνιστική δεκαετία, έτσι μια άλλη επέκταση το 1999, ακολουθησε με επιτυχία  με έναν φανταστικό κήπο που περιλαμβάνει την πισίνα και ένα μπαρ δίπλα στην πισίνα. Οι ανακαινίσεις και οι αναβαθμίσεις πραγματοποιούνται ετησίως ώστε να συνεχίσουμε να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας με την καλύτερη δυνατή αξία. Αυτή η επιχείρηση έχει εθνικούς και διεθνείς γνωστούς συνεργάτες που εργάζονται αποτελεσματικά εδώ και πολλά χρόνια. Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην παραλία Λιβάδια της Παροικιάς και λειτουργεί εποχιακά για περίπου 7 μήνες κάθε χρόνο προσφέροντας:

– Άνετα και πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια που καλύπτουν τις περισσότερες ανάγκες του πελάτη, όπως superior, οικονομικά κ.λπ

– Τα δωμάτια περιλαμβάνουν κλιματισμό, Smart TV, σύνδεση internet υψηλής ταχύτητας, δορυφορική τηλεόραση, πλούσιες ανέσεις και άλλα.

– Υπηρεσία θυρωρείου

Τηλέφωνο: +30 22840 22173 – emailinfo@polohotelparos.gr – Ιστότοποςpoloshotelparos.gr – Κοινωνικάfacebookinstagram –Τοποθεσίαχάρτης

Polos Private Villa

από το 2011

Το Polos Private Villa είναι μια μοναδική πολυτελής βίλα με απόλυτη ιδιωτικότητα και υπέροχη θέα στη θάλασσα. Καθώς αυξάνονταν οι απαιτήσεις της αγοράς καταλυμάτων, ο όμιλος εισήλθε με επιτυχία σε αυτή την αγορά με αυτό το εξαιρετικό προϊόν. Το «Polos Private Villa» βρίσκεται στους Αγίους Αναργύρους, ακριβώς πάνω από την πόλη της Παροικιάς, και έχει εκπληκτική θέα σε όλα τα νησιά του Αιγαίου και το καλύτερο ηλιοβασίλεμα του νησιού. Προσφέρει:

– Διαμονή για 8 έως 10 άτομα.

– 2 ορόφους.

– 212 τετραγωνικά μέτρα.

– 4 υπνοδωμάτια και 3 μπάνια.

– Μπάρμπεκιου.

– Πισίνα.

Τηλέφωνο: +30 22840 24333 – Ιστότοποςpolosvillasparos.gr – email: info@polosvillasparos.gr – ΚοινωνικάfacebookInstagram – Τοποθεσίαχάρτης

Polos Rent A Car & Rental Agency

από το 2014

Γραφείο Polos Rent A Car & Rental που βρίσκεται στο λιμάνι της Πάρου στην Παροικιά, εντός της Polos Tours. Το επιχειρηματικό μας δίκτυο είναι εξαιρετικό και απαιτητικό με τοπικούς και διεθνείς συνεργάτες. Αυτή η επιχείρηση διευρύνει το φάσμα υπηρεσιών του ομίλου για να εξυπηρετήσει τους πελάτες και την αγορά. Έχοντας μεγάλη εμπειρία στον τομέα του τουρισμού, το γραφείο ενοικίασης μας προσφέρει τις ακόλουθες υπηρεσίες:

– Ενοικίαση αυτοκινήτων

– Ενοικίαση σκούτερ

– Ενοικίαση ATV/Quads

– Ενοικίαση buggys

– Ενοικίαση ηλεκτρικών οχημάτων

Τηλέφωνο: +30 22840 23614 – Ιστότοποςpoloscarsparos.gr – Κοινωνικά Μέσαfacebookinstagramgoogleyoutube – Τοποθεσίαχάρτης

Polos Ιδιωτική Μεταφορά

από το 2015

Το Polos Private Transfer ακολουθεί τις ανάγκες της αγοράς, όπως η ενοικίαση αυτοκινήτου, αυξάνοντας τις υπηρεσίες του Polos Group στους πελάτες και τον ανταγωνισμό μας. Καθώς η Πάρος γίνεται το νέο hot spot στον τουρισμό και μετά το αναβαθμισμένο αεροδρόμιο και περισσότερες θαλάσσιες γραμμές που συνδέουν την Πάρο με πολλούς άλλους προορισμούς, το Polos Private Transfers είναι η υπηρεσία που θα σας κάνει να νιώσετε χαλαροί όσο βρίσκεστε στο νησί. Θα σας προσφέρει την καλύτερη αξία μέσω των συνεργατών μας κατά τη διαμονή σας στην Πάρο:

– Μεταφορά από σημείο σε σημείο

– Chauffeur ανά ώρα (ενοικίαση αυτοκινήτου με οδηγό)

– Ιδιωτικές περιηγήσειςΤηλέφωνο: +30 22840 23614 – Ιστότοποςpolostransfersparos.gr – email: info@polostransfersparos.gr – Κοινωνικά: facebook, Instagram