Ενοικιάσεις 7θέσεων αυτοκινήτων / μικρά βαν από 80 ευρώ στην Πάρο

7-seater car rentals in Paros. Minivans for rent in Paros.

Ενοικιάστε ένα 7θέσιο από την Polos Rent A Car & Rental Agency και ανακαλύψτε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε με μια μεγάλη οικογένεια ή παρέα φίλων στην Πάρο. Με την ενοικίαση ενός αυτοκινήτου 7 θέσεων, δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε για να ενοικιάσετε περισσότερα αυτοκίνητα και θα σας έρθει οικονομικότερα.

Χωρίς αμφιβολία, αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να ταξιδεύετε, εάν είστε μεγάλη οικογένεια ή παρέα φίλων που θέλετε να ταξιδέψετε όλοι μαζί. Σημαντικό επίσης πλεονέκτημα του 7θέσιου αυτοκινήτου είναι οτι καρδίζετε πολύ περισσότερο αποθηκευτικό χώρο που σας δίνει την δυνατότητα να μεταφέρετε περισσότερες αποσκευές, αθλητικό εξοπλισμό ή άλλα μεγάλα αντικείμενα στις διακοπές σας.

Οποιεσδήποτε κι εάν είναι οι ανάγκες σας, η Polos Rent A Car & Rental Agency θα μπορεί πάντα να σας προσφέρει την καλύτερη επιλογή 7θέσιων αυτοκινήτων.

Πλεονεκτήματα ενός οικογενειακού οχήματος με 7 θέσεις

  • Ιδανικό για μεγάλες οικογένειες ή για ταξίδια με παρέα φίλων που θέλουν να κάνουν οικονομία.
  • Τέλειο εάν έχετε πολλές αποσκευές ή εάν χρειάζεται να μεταφέρετε αθλητικό εξοπλισμό.
  • Προσφέρει μεγάλη σταθερότητα στον δρόμο.
  • Το κατάλληλο όχημα, εάν ταξιδεύετε με ψηλούς ανθρώπους ή με ανθρώπους που προτιμούν μια υψηλότερη θέση οδήγησης.

Όλα τα αυτοκίνητα που σας παρέχουμε σε αυτή την κατηγορία διαθέτουν πλήρη εξοπλισμό, 7 αυτόνομες θέσεις με 7 ζώνες ασφαλείας μια για τον κάθε επιβάτη, 2 πλαϊνές συρόμενες πόρτες για μεγαλύτερη ευκολία στην επιβίβαση και αποβίβαση καθώς και σύγχρονα συστήματα GPS και Bluetooth για πιο συναρπαστική οδήγηση.

Ένα από τα 7θέσια αυτοκίνητα του στόλου μας και το οποίο προτείνουμε ανεπιφύλακτα είναι το Fiat Doblo. Έχουμε επιλέξει αυτό το αυτοκίνητο γιατί εκτός του ότι διαθέτει όλα τα παραπάνω, δεν είναι μεγάλο σε όγκο οπότε είναι και πιο εύκολο στην οδήγηση αλλά και στο παρκάρισμα.

© Polos Rent A Car & Rental Agency 2022 - All rights reserved
This site uses cookies. By continuing to browse you accept their use. Further Information
×

Hello!

Chat with us to arrange your vehicle or email us at sales@poloscarsparos.gr

×