Ενοικίαση αυτοκινήτου στην Πάρο

Car rental in Paros

Η εταιρεία μας ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων στην Πάρο Polos Rent a Car & Rental Agency υπόσχεται Ποιότητα, Ασφάλεια με καινούριο και καλοδιατηρημένο στόλο αυτοκινήτων και τις Καλύτερες Τιμές στην Πάρο. Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας διαθέτουμε για ενοικίαση μεγάλη ποικιλία από καινούρια και ασφαλή αυτοκίνητα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Κάντε την κράτησή σας online και κερδίστε έκπτωση μέχρι και 15%. Η έκπτωση ισχύει για όλες τις περιόδους ενοικίασης.

Στον στόλο μας διαθέτουμε πολλές κατηγορίες αυτοκινήτων που μπορούν να εξυπηρετήσουν κάθε γούστο και επιλογή σας.

  • Οικονομικά αυτοκίνητα πόλης
  • Οικονομικά αυτοκίνητα μεσαίου μεγέθους
  • Οικογενειακά αυτοκίνητα
  • Αυτόματα αυτοκίνητα
  • Cabrio αυτοκίνητα
  • 7θέσια αυτοκίνητα
  • SUV / Jeep αυτοκίνητα
  • Ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Η παράδοση και παραλαβή των ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων γίνεται εντελώς δωρεάν στο Λιμάνι της Πάρου, στο Αεροδρόμιο της Πάρου αλλά και σε οποιδήποτε σημείο ζητήσετε στην Πάρο. Ζητήστε να παραλάβετε ή να παραδώσετε το αυτοκίνητο  όπου και αν  βρίσκεστε στην Πάρο χωρίς έξτρα χρέωση.

Στην εταιρεία μας Polos Rent a Car & Rental Agency κάνουμε τη διαφορά επενδύοντας στην ασφάλεια των αυτοκινήτων που παραδίδουμε στον πελάτη. Δεν αρκεί μόνο τα οχήματα να είναι νέας χρονολογίας αλλά δίνουμε μεγάλη σημασία και στην καλή συντήρησή τους.

Πέρα από ένα ασφαλές αυτοκίνητο στόχος μας είναι να σας δίνουμε και το αυτοκίνητο που επιθυμείτε σε πολύ προσιτή τιμή. Κατανοούμε ότι στις μέρες μας ένα ταξίδι επιβαρύνει πολύ τον προυπολογισμό των διακοπών σας. Για αυτό έχουμε φροντίσει να κάνουμε προσφορές που φτάνουν από 10 έως και  40% στις ενοικιάσεις μακράς διάρκειας.

Στην εταιρεία μας Polos Rent A Car & Rental Agency έχοντας την εμπειρία πολλών χρόνων στις ενοικιάσεις αυτοκινήτων στην Πάρο δίνουμε σημασία στην καλή συντήρησητων αυτοκινήτων κάνοντας πολλαπλούς ελέγχους μετά την επιστροφή τους και τα παραδίδουμε τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής για τον περιορισμό της διασποράς του ιού covid-19.

© Polos Rent A Car & Rental Agency 2022 - All rights reserved
This site uses cookies. By continuing to browse you accept their use. Further Information
×

Hello!

Chat with us to arrange your vehicle or email us at sales@poloscarsparos.gr

×