Ενοικιάσεις buggy στο νησί της Πάρου

Buggy rental in Paros

Ο καλύτερος τρόπος για να απολαύσετε μια μοναδική εμπειρία off road οδήγησης είναι η ενοικίαση ενός buggy από την εταιρεία Polos Rent A Car & Rental Agency στην Πάρο. Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας διαθέτουμε για ενοικίαση μεγάλη ποικιλία από καινούρια και ασφαλή buggy στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Κάντε την κράτησή σας online και κερδίστε έκπτωση μέχρι και 15%. Η έκπτωση ισχύει για όλες τις περιόδους ενοικίασης.

Η πιο ιδανική επιλογή ενοικίασης buggy για το νησί της Πάρου είναι το Polaris RZR 570cc. Eίναι Αμερικάνικης κατασκευής, αξιόπιστο, ασφαλές και διαθέτει αρκετά δυνατό κινητήρα. Είναι εξοπλισμένο με κινητήρα 570 κυβικών, διαθέτει αυτόματο σασμάν ταχυτήτων καθώς και σύστημα φρένων ABS για μεγαλύτερη ασφάλεια. Η στιβαρότητά του και τα καλά κρατήματά του, το κάνουν κατάλληλο για οδήγηση εκτός δρόμου χωρίς να συναντήσετε καμία δυσκολία. Το buggy Polaris RZR 570cc είναι σχεδιασμένο με όλες τις ευρωπαικές προδιαγραφές και είναι από τα λίγα buggy που διαθέτουν μεγάλο αποθηκευτικό χώρο, μπορείτε να μεταφέρετε πολύ άνετα μέχρι και 2 βαλίτσες.

Όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά σε συνδυασμό με την τετρακίνηση, θα σας κάνουν να απολαύσετε κάθε σημείο του νησιού χωρίς να συναντήσετε καμία δυσκολία. Με την ενοικίαση ενός buggy στην Πάρο θα ανακαλύψετε με ασφάλεια όλη την μαγεία του νησιού, όπου κι αν βρίσκεται!

Στην εταιρεία μας Polos Rent A Car & Rental Agency έχοντας την εμπειρία πολλών χρόνων στις ενοικιάσεις buggy στην Πάρο δίνουμε βάση στην καλή συντήρησητων buggies κάνοντας πολλαπλούς ελέγχους μετά την επιστροφή τους και τα παραδίδουμε τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα υγεινής για τον περιορισμό της διασποράς του ιού covid-19. Επιπλεον, η εταιρεία μας προσφέρει την υπηρεσία παράδοσης και παραλαβής του buggy οπουδήποτε στο νησί!

© Polos Rent A Car & Rental Agency 2022 - All rights reserved
This site uses cookies. By continuing to browse you accept their use. Further Information
×

Hello!

Chat with us to arrange your vehicle or email us at sales@poloscarsparos.gr

×