Ενοικίαση quad / atv στην Πάρο

Quad / ATV rental in Paros

Η ενοικίαση ενός quad / atv στην Πάρο, είναι ιδανική επιλογή για όσους θέλουν μια εναλλακτική εμπειρία οδήγησης στις διακοπές τους. Η εταιρεία Polos Rent a Car & Rental Agency σας παρέχει κανούρια και ασφαλή quad / atv για ενοικίαση στο νησί της Πάρου στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Κάντε την κράτησή σας online και κερδίστε έκπτωση μέχρι και 15%. Η έκπτωση ισχύει για όλες τις περιόδους ενοικίασης.

Η ενοικίαση quad / atv στην Πάρο για την οποία αρκεί το δίπλωμα οδήγησης του αυτοκινήτου, θα σας δώσει τη ευκαιρία να περιπλανηθείτε ξένοιαστα στο νησί. Ξεχάστε τα προβλήματα του πάρκινγκ και το άγχος της κίνησης που έχει η Πάρος τους καλοκαιρινούς μήνες και απολαύστε τα όμορφα γραφικά χωριά και τις μαγευτικές παραλίες του νησιού χωρίς να μειώσεται στο ελάχιστο την άνεσή σας.

Με στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας, έχουμε εξοπλίσει τον στόλο μας με quad / atv από 150 έως 570 κυβικά ώστε να μπορούμε να καλύπτουμε όλες τις ανάγκες σας. Όλα τα quad / atv που σας παρέχουμε διαθέτουν σύστημα τετρακίνησης, φρένα abs, υδραυλικό τιμόνι και καινούρια ελαστικά. Φροντίζουμε να κάνουμε εντατικούς ελέγχους ώστε να είμαστε σίγουροι ότι το quad / atv που σας παραδίδουμε είναι ασφαλές και λειτουργικό 100%.

Όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά σε συνδυασμό με την οικονομική τιμή τους σε σχέση με τα αυτοκίνητα,  τα quad / atv αποτελούν ιδανική επιλογή για ενοικίαση το καλοκαίρι στην Πάρο.  Με την ενοικίαση ενός quad / atv μπορείτε να απολαύσετε κάθε σημείο του νησιού χωρίς να συναντήσετε καμία δυσκολία. Θα ανακαλύψετε με ασφάλεια όλη την μαγεία του νησιού, σε όποια τοποθεσία κι αν βρίσκεται!

Στην εταιρεία μας Polos Rent A Car & Rental Agency έχοντας την εμπειρία πολλών χρόνων στις ενοικιάσεις quad / atv δίνουμε σημασία στην καλή συντήρηση των quads / atvs κάνοντας πολλαπλούς ελέγχους μετά την επιστροφή τους και τα παραδίδουμε τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής για τον περιορισμό της διασποράς του ιού covid-19. Επιπλέον, η εταιρεία μας προσφέρει την υπηρεσία παράδοσης και παραλαβής του quad / atv οπουδήποτε στο νησί!

© Polos Rent A Car & Rental Agency 2022 - All rights reserved
This site uses cookies. By continuing to browse you accept their use. Further Information
×

Hello!

Chat with us to arrange your vehicle or email us at sales@poloscarsparos.gr

×