Ενοικίαση σκούτερ στην Πάρο. Ενοικιάσεις οικονομικών και ασφαλών σκούτερ στην Πάρο

Scooter rental in Paros

Η εταιρεία Polos Rent a Car & Rental Agency σας παρέχει κανούρια και ασφαλή scooter για ενοικίαση στο νησί της Πάρου στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Με στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας, έχουμε εξοπλίσει τον στόλο μας με scooter από 50 έως 300 κυβικά ώστε να μπορούμε να καλύπτουμε όλες τις ανάγκες σας. Κάντε την κράτησή σας online και κερδίστε έκπτωση μέχρι και 15%. Η έκπτωση ισχύει για όλες τις περιόδους ενοικίασης.

Στόχος μας στην εταιρεία Polos Rent a Car & Rental Agency είναι να σας παρέχουμε ποιοτικά και ασφαλή σκούτερ και γι΄αυτό συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες εταιρείες μοτοκίνησης στον κόσμο όπως είναι η Sym, Kymco, Aprilia & Piaggio. Κάθε χρόνο ακολουθούμε την τάση της αγοράς στις ενοικιάσεις σκούτερ και ανανεώνουμε το στόλο μας με νέα σκουτερ που πληρούν όλες τις ευρωπαικές προδιαγραφές. Όλα τα σκουτερ μας διαθέτουν αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, τετράχρονους κινητήρες, συστήματα φρένων ABS και ειδικά συστήματα τροφοδοσίας καυσίμου.

Η ενοικίαση σκούτερ στην Πάρο δίνει στις διακοπές και στα ταξίδια σας μια αίσθηση μεγαλύτερης ανεμελιάς και χαλαρότητας αφού δεν χρειάζεται ώρα να ψάχνετε για πάρκινγκ ή να κολλήσετε στην κίνηση των δρόμων. Περιπλανηθείτε ανέμελα σε μέρη και μυστικές ειδυλλιακές παραλίες κάνοντας το δικό σας πρόγραμμα δίχως βιασύνες και ταλαιπωρία με την ενοικίαση ενός σκούτερ στην Πάρο.

Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας έχουμε δημιουργήσει μια νέα υπηρεσία “μεταφοράς αποσκευών“ κατόπιν συνεννόησης με την εταιρείας μας. Έτσι μπορείτε να παραλάβετε και να παραδώσετε το σκουτερ οπουδήποτε επιθυμείτε κι εμείς θα φροντίσουμε να μεταφέρουμε τις αποσκευές σας με ταχύτητα και ασφάλεια στο σημείο που επιθυμείτε.

Στην εταιρεία μας Polos Rent A Car & Rental Agency έχοντας την εμπειρία πολλών χρόνων στις ενοικιάσεις σκούτερ στην Πάρο δίνουμε σημασία στην καλή συντήρηση των σκούτερ κάνοντας πολλαπλούς ελέγχους μετά την επιστροφή τους και τα παραδίδουμε τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής για τον περιορισμό της διασποράς του ιού covid-19. Επιπλέον, η εταιρεία μας προσφέρει την υπηρεσία παράδοσης και παραλαβής του σκούτερ οπουδήποτε στο νησί!

© Polos Rent A Car & Rental Agency 2022 - All rights reserved
This site uses cookies. By continuing to browse you accept their use. Further Information
×

Hello!

Chat with us to arrange your vehicle or email us at sales@poloscarsparos.gr

×