Ενοικίαση αυτοκινήτου diesel ή βενζίνης στην Πάρο;

Advantages of renting a diesel vs petrol car in Paros

Το ερώτημα diesel ή βενζίνη έχει μπει για τα καλά στις ζωές όλων των οδηγών από τις 10 Νοεμβρίου του 2011 μετά την άρση απαγόρευσης της πετρελαιοκίνησης. Το ερώτημα θέτει διλήμματα για το εάν και πόσο οικονομικότερη είναι η ενοικίαση αυτοκινήτου diesel ή αν υπάρχουν και επιπλέον πλεονεκτήματα όπως για το περιβάλλον. Τα αυτοκίνητα με diesel κινητήρες είναι αναμφίβολα πολύ δημοφιλή τα τελευταία χρόνια λόγω της χαμηλής κατανάλωσης καυσίμου και σε συνδυασμό με την αρκετά χαμηλότερη τιμή του καυσίμου καθιστά τις μετακινήσεις με diesel πολύ οικονομικότερες. Υπάρχουν όμως και επιπλέον πλεονεκτήματα στην ενοικίαση αυτοκινήτου dieselγια εσάς που θέλετε να το χρημιμοπιήσετε στις διακοπές σας ή σε κάποιο επαγγελματικό ταξίδι στην Πάρο.

Πλεονεκτήματα ενοικίασης αυτοκινήτου diesel vs βενζίνης

  1. Λιγότερη μόλυνση του περιβάλλοντος.Ζούμε σε μια εποχή πολύ επικίνδυνη για το μέλλον του περιβάλλοντός μας. Υπάρχουν πολλές λύσεις που μπορούν να ελαττώσουν τις μολύνσεις που δέχεται το περιβάλλον καθημερινά. Η τεχνολογία έχει βοηθήσει πολύ στην δημιουργία οχημάτων με πετρελαιοκίνηση, τα οποία δεν είναι τόσο επιζήμια στο περιβάλλον και στον αέρα που αναπνέουμε, σε σχέση με τους κινητήρες της βενζίνης.
  2. Οικονομικότερη επιλογήΑναμφίβολα οι diesel κινητήρες προσφέρουν χαμηλότερο κόστος κατανάλωσης ανά χιλιόμετρο από τους κινητήρες βενζίνης. Το ποσό της εξοικονόμησης εξαρτάται βέβαια και από την σύγκριση τιμών βενζίνης και πετρελαίου κατά την στιγμή ενοικίασης του αυτοκινήτου. Επίσης, έχει αποδειχθεί πως οι πετρελαιοκινητήρες είναι 33% πιο αποδοτικοί από τους βενζινοκινητήρες, αν και αυτό εξαρτάται φυσικά και από το μοντέλο του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου.
  3. Λιγότερος θόρυβος. Εάν έχετε κουραστεί από τα θορυβώδη αυτοκίνητα, τότε η ιδανική λύση για ενοικίαση αυτοκινήτου θα είναι η κατηγορία diesel. Η τεχνολογία έχει αναπτυχθεί πολύ στις κατηγορίες αυτοκινήτων diesel και έχει βοηθήσει πολύ στο να μειωθούν τα επίπεδα θορύβου.

Στην εταιρεία μας Polos Rent A Car & Rental Agency μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη γκάμα από diesel αυτοκίνητα για ενοικίαση στην Πάρο τα οποία θα μπορούν να καλύψουν όλες σας τις ανάγκες.

© Polos Rent A Car & Rental Agency 2022 - All rights reserved
This site uses cookies. By continuing to browse you accept their use. Further Information
×

Hello!

Chat with us to arrange your vehicle or email us at sales@poloscarsparos.gr

×